¸

     Već treću godinu zaredom, Centar za kulturu Trešnjevka i njihov projekt „Mapiranje Trešnjevke“ organiziraju akciju Trešnjevka se budi#3 koja nastoji uključiti i širu zajednicu: građane udruge, inicijative, okolne lokale koji sa svojim sadržajem izlaze na ulicu te na taj način svima postaju dostupni.

      Ovogodišnje aktivnosti su se trebale provoditi glavnog dana (17. rujna 2022.) na Trešnjevačkoj tržnici te u Milčecovom parku gdje je trebao biti program za najmlađe. Međutim, kiša je poremetila sve planove pa je cijeli program premješten u Centar za kulturu gdje nije bilo dovoljno mjesta za sve zainteresirane izlagače.

     Podružnica SUH-a Trešnjevka sjever je zajedno sa udrugom Centar za civilne inicijative sudjelovala u ovoj akciji, ali s obzirom na vremenske uvjete, nismo se mogli predstaviti u dvorištu ispred MO Nikola Tesla, popularnoj Šesnaestici (Ozaljska 16), nego smo svoje radove izložili u unutarnjem prostoru. Bilo je  to „buvljak“ jer je bilo ponuđeno i raznih potrepština za dom, knjiga, brošura, olovaka i blokova, nakita, odjeće i obuće te radovi iz radionica podružnice. Najviše interesa bilo je za naše „sapunčiće“ koji su bili pravi mali hit. Bilo je to lijepo druženje i članica podružnice i posjetitelja.

Vesna Bečić

 

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com