¸

     Desetak članova Podružnice SUH-a Podsljeme iz Zagreba 22. lipnja pridružilo se članovima Matice umirovljenika Maksimir i KUD Du- brava, te su otišli na jednodnevni izlet u Bio park Divlje vode koji se nalazi pored Samobora. Članovi su uživali u prekrasnoj prirodi, čist zrak i gusta šuma upotpunjeni su i s malim zoološkim vrtom, u kojem se nalazi poni konji za jahanje, ali i riblji vrt s ribogojilištem. Nakon razgledavanja uslijedio je ručak i daljnje uživanje u druženju i okolišu.

     Mjesec dana kasnije SUH Podsljeme je zajedno s Društvom sport- ske rekreacije Novi Retkovec (sekcija Nordijsko hodanje) organizirao vrlo uspješan izlet od Ročićeva mlina do Gorskog zrcala na Medvednici. Dužina rute iznosila je 3,5 km, prvi kilometar je asfaltiran, a ostatak rute utabani šumski put bez kamenja. Suputnik im je bio i potok Trnava, koji im je uljepšao uspon.

     Svake treće subote u mjesecu članovi se zabavljaju na plesnjaku u Domu Bidrovec, tako je bilo i 20. kolovoza, a dramska družina KUD Dubrava izvela je i jedan krasni skeč, dok su svi prisutni uživali i u neodoljivim štrudlama koje je ispekla jedna vrijedna članica.

Ivan Ročić

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com