¸

    Tradicionalni "JARUNSKI SUSRETI," manifestacija Zagrepčana treće životne dobi, ove godine se održala 04.06.2022. na RŠC Jarun gdje se više od dvadesetak ekipa seniora natjecalo u desetak različitih disciplina, samo sa jednim ciljem a to je promocija kretanja i vježbanja osoba  "Zlatne dobi".

       Spomenimo samo neke od natjecateljskih disciplina, koje su bile na programu ove godine, kao što je: Štafeta, Viseća kuglana, Boćanje, Pikado, Bacanje obruča na stožac i dr.  Tradicionalno SUH-ovci su osvojili najveći broj medalja, tako je ekipa podružnice  MIROŠEVEC nakon zbroja osvojenih bodova u svim natjecateljskim disciplinama osvojilaprvo mjesto i proglašena pobjednikom dvadesetih jubilarnih Jarunskih susreta. Zasluga za takav uspjeh pripada svim natjecateljima ekipe Podružnice Miroševac u sastavu: Zvonimir Malnar, Franjo Huzanić, Višnja Rukavina, Nikola Rukavina, Milan Maltarić-Kiki.

     Posebno veliki doprinos pobjedi dali su članovi boćarske ekipe u sastavu: Ivica Pralas-trener, Višnja Kukec, Barica Čuček, Tanja Cik.

Ivica Pralas

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com