¸

 "Jarunski susreti" su tradicionalna manifestacija Zagrepčana"Zlatne dobi"gdje se kroz različite sadržaje i aktivnosti "seniori" iz cijeloga grada druže jedan dan.

Tako je bilo i ove godine 03.06.2023. god. Održana je manifestacija Jarunski susreti

po 21. put na RŠC Jarun, malo jezero.

Cilj manifestacije je potaknuti sve osobe zrele dobi na redovito uključivanje u neki od programa kretanja i vježbanja, te popularizirati i prikazati pozitivni utjecaj tih programa na zdravlje i vitalnost u trećoj dobi.

Kroz zanimljivo zabavno sportsko – natjecateljsko druženje je potrajalo do 15 sati,

uz živu glazbu, ples, uz fitness koreografiju, uz nastup zborova i pojedinaca.

U sportsko natjecateljskom programu na manifestaciji ekipe su se natjecale u sedam disciplina i to: Viseća kuglana, seniorska štafetna igra, gađanje nogom u cilj, gađanjem polja rukometnom loptom, pikado, nabaci kolut, turnir u boćanju/žene.

Sada možemo reći već tradicionalno ekipa SUH/Miroševec je postigla odličan rezultat, osvojivši drugo mjesto/ srebrnu medalju, malo je nedostajalo da ekipa ponovi prošlogodišnji rezultat kada su bili prvi i osvojili zlatnu medalju.

Sasvim zasluženo pobjednici ovogodišnjih Jarunskih susreta je ekipa SUH/Peščenica, dok je treće mjesto pripalo ekipi Studentski grad.

Ekipa SUH/Miroševec je nastupila u sljedećem sastavu:

ZVONIMIR MOLNAR / koordinator ekipe / natjecatelj

VIŠNJA KUKEC / boćanje

ZORA PRALAS / boćanje

BARICA ČUČEK / boćanje

TANJA CIK / boćanje

KATICA PRŠA / više disciplina

SLAVICA KOBASIĆ / više disciplina

KATICA ŽUGČIĆ / više disciplina

LJUBICA BOČKAJ / više disciplina

IVICA PRALAS / više disciplina

Svakako posebne zasluge idu ženskoj boćarskoj ekipi Miroševca, koje su osim u bućanju dale veliki doprinos i u drugim disciplinama , kako bi ekipa u ukupnom poretku osvojila odlično drugo mijesto. Na kraju treba odati priznanje organizatoru na odličnoj organizaciji cjelodnevnog druženja, kao i svim ekipama koje su sudjelovale na ovogodišnjoj manifestaciji na dobroj atmosferi, susretljivošću, veselju i dobro provedenom danu.

 Ivica Pralas

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com