¸

Evo ga, s nestrpljenjem očekivano obnovljeno druženje uz muziku i ples u Vrpoljskoj 10, u organizaciji nove predsjednice SUH-a Donja Dubrava Mire Belošević, napokon je ugledalo svjetlo dana, bolje rečeno blještavilo noći.

Lijepa prostrana dvorana Mjesnog odbora Ivan Mažuranić dočekala nas je u punom sjaju. Stolovi okićeni raznobojnim cvijetićima, novi stolnjaci, čaše i vrčevi, a obzirom da je skoro Dan zaljubljenih Valentinovo, svakog gosta dočekao je na stolu mali poklon: crveno srce na štapiću ukrašeno crvenom mašnicom.

E sad, muzika! Obzirom da nismo prije čuli kako muziciraju angažirani muzičari, ja i Mira znatiželjno smo osluškivali nastup, da bi ocijenili da li su u rangu muzičara koji sviraju u Podružnicama sindikata umirovljenika. Moja ukupna ocjena vrlo dobar, klavijaturist odličan i u zabavnoj i u folk glazbi. Imali smo nastup dva vokalna solista. Mlađi školovan u Americi odlično pjeva originali američki rock, a stariji vokalni solista vrlo dobar u zabavnoj i rok glazbi ali nešto slabiji u folku! Sve u svemu, dobili su prolaznu ocjenu.

Posjeta izvanredna. Raspoloženje odlično. Radost susreta starih i upoznavanje novih prijatelja, što ćeš više!

Zdravi i veseli bili. Vidimo se svaku drugu nedjelju u mjesecu u Vrpoljskoj, a svaku treću subotu u mjesecu u Bidrovcu!

Piše Ivan Ročić, 12.2.2023.

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com