IV. SPORTSKI SUSRETI SUH-a ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

U subotu 3. prosinca 2022. u Velikoj Gorici su odr- žani četvrti Sportski susreti Sindikata umirovlje- nika Hrvatske Zagrebačke županije. Natjecalo se sedam podružnica SUH-a Zagrebačke županije: Vrbovec, Dugo Selo, Samobor, Rugvica, Gradec, Me- đunarodna zračna luka Zagreb i kao domaćin ovih susreta Velika Gorica. Umirovljenici su se natjecali u prostoru Srednje strukovne škole Velika Gorica u če- tiri sportske discipline, pikadu, šahu, stolnom tenisu i belotu.

Natjecanje je prošlo u fer i korektnoj borbi i u pra- vom sportskom duhu, i naravno nije nedostajalo smi- jeha i dobre zabave. Tri prvoplasirane ekipe u svakoj sportskoj disciplini nagrađene su odgovarajućim pe- harima, a najbolji pojedinci su dobili spomen maji- ce. Sveukupni pobjednik Susreta bila je podružnica SUH-a Vrbovec čiji natjecatelji su dobili i veliki pehar.

Nakon natjecanja uslijedio je zasluženi odmor i okrjepa na ručku u restoranu „Za vašu dušu“ u Okuju, gdje je održana i dodjela nagrada koju je vodio pred- sjednik Županijskog povjereništva SUH-a Zagrebačke županije Zlatko Hržić, a uz asistenciju predsjednika podružnice SUH-a Velika Gorica Stjepana Milobare te tajnika Podružnice umirovljenika Međunarodne zrač- ne luke Zagreb Ivana Bašića.

Sjajnom ugođaju uvelike je pridonio i Zbor Turo- poljska zvona s voditeljicom Snježanom Špehar, koji je otpjevao nekoliko prelijepih pjesama. A prije i po- slije ručka pjesmom i svirkom okupljene je zabavljao i glazbenik Ivan Bakarić iz One Man Banda IVA iz Siska, te su mnogi umirovljenici se opustili uz ples do večer- njih sati.

Stjepan Milobara

 

Nazovite nas - SUH Zagrebačka županija: 01/2792-129
Pišite nam: suh.vrbovec@gmail.com