Podružnica SUH-a Vrbovec 21. travnja 2023. godine održala je izbornu, izvještajnu Skupštinu, na kojoj se okupilo čak 96 članova, te brojni gosti, a među njima i gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj te glavni tajnik SUH-a Igor Knežević. Izvješće o radu za proteklu godinu podnio je predsjednik podružnice Zlatko Hržić, koji je pored ostalog istaknuo dobru organizaciju izleta i druženja, podjeli jabuka za Božić, a na kraju je pohvalio i rad Mješovitog pjevačkog zbora pod ravnanjem Franje Simi-ća, dirigenta.

Zbor je sudjelovao u prigodnom programu otpjevavši nekoliko pjesama i na sjednici ove Skupštine. Tajnica Udruge Ani-ca Baranšić podnijela je posebno izvješće o sudjelovanje 60 članova na turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari", gdje su od sredstava dobivenih prodajom kolača platili izlet u Lonjsko polje te posjetili Jasenovac. Skupština je prihvatila izvješća, te donijela plan rada i financijski plan za 2023. godinu.

Potvrđen je i Izvršni odbor, koji djeluje u sastavu Zlatko Hržić, predsjednik, a članovi su Anica Baranašić, tajnica, Milena Bastašić, blagajnica, Milica Drvenkar, potpredsjednica, te Stjepan Kelečić, Ivan Mli-narić, Dinko Perica i Branko Tretinjak koji je izabran na ovoj skupštini. Izabran je i novi Nadzorni odbor u sastavu Zdenka Koprivnjak, Ivan Kelečić i Đuro Kraljić. Z.K.

Nazovite nas - SUH Zagrebačka županija: 01/2792-129
Pišite nam: suh.vrbovec@gmail.com