DUGO SELO

            Članovi udruge SUH-a Dugo Selo sudjelovali su na tradicionalnom dugoselskom Fašniku 27. veljače 2022. godine. Iako je važno sudjelovati, ovaj put članovi SUH-ove udruge odnijeli su prvo mjesto među 28 ekipa! Ocjenjivački žiri osvojili su svojim domišljatim umaškaravanjem u zdravstvene djelatnike. Osvajanje prvog mjesta puno je značilo članovima, koji kažu da su jako ponosni na svoje postignuće.

            Dana 6. ožujka u konobi Romantika u Dugom Selu udruga je održala redovnu izvještajnu Skupštinu, na kojoj je sudjelovalo čak 77 članova, od ukupno njih 190. Sve prisutne pozdravio je predsjednik udruge Milivoj Marić, a kao gosti su na skupštini sudjelovali i Marijan Jagušt, predsjednik udruge umirovljenika Rugvica, zatim zamjenica gradonačelnika Dugog Sela Jasminka Kokot Bambić, koja je pohvalila rad udruge i konstatirala da je riječ o jedinoj udruzi koja se odaziva na sve akcije koje provodi grad.

            Zamjenica predsjednika udruge Mara Todorović pročitala je i pozdravno pismo glavnog tajnika SUH-a Igora Kneževića, a članovi udruge su ga ispratili gromoglasnim pljeskom. Nakon održane sjednice uslijedila je ukusna večera, a za dobru zabavu pobrinuo se glazbeni sastav Biseri koji su užarili atmosferu na plesnom podiju.

                                                                                                          Milivoj Marić

 

Nazovite nas - SUH Zagrebačka županija: 01/2792-129
Pišite nam: suh.vrbovec@gmail.com