¸

UVJETI KORIŠTENJA

Opći uvjeti i pravila korištenja

Ova web stranica omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem stranice i svih pridruženih stranica koje pripadaju suh-pov.hr domeni, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Ova web stranica svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih izvora sadržaja koji uključuju članke raspodijeljene u nekoliko kategorija. Suh-pov portal zadržava pravo ukidanja i promjene sadržaja i uvjeta korištenja, kao i promjenu izgleda i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio suh-pov portala bez obveze prethodne najave Povjereništvo nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja, korisnik se slaže da će usluge uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja.

Portal u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja portala ili je na bilo koji način vezana za korištenje istog, kao i za radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi uporabe ili zlouporabe korištenja sadržaja na portalu.

 

Obveze korisnika pri korištenju portala Povjereništva

Autorska prava

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na suh-pov.hr portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala ili na bilo koji način na koji se može uzrokovati štetu suh-pov portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Dokumenti, podaci, slike i informacije objavljeni na suh-pov portalu preuzeti su s mnoštva izvora: Suh.hr, te kao takvi nismo odgovorni za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi  mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja svih podataka, slika, informacija a pritom se poštuju se  svih važeći zakoni o autorskim pravima.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Suh-pov portal može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci koristit će se u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

Uvjeti prenošenja tekstova

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na portalu dozvoljeno je samo uz navođenja izvora. Ukoliko je medij koji prenosi sadržaj web stranica, onda je obavezno staviti i link na originalni tekst, osim ako nije drugačije dogovoreno s uredništvom. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na portalu prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.